Küttepuud saetud! Parkmetsa rajamine

Täpselt nii ongi! Tänase päeva kaks suurt alapealkirja on siin ära mainitud. Küttepuud on tõesti kõik saetud ja ootavad hunnikus oma puulõhkumise aega. Parkmets aga muudkui laieneb: saag vingub võsa maha, rehad riisuvad prahi kokku, hunnikud tekivad ja kaovad. Valgus paistab läbi, tuul saab puude vahel liikuda. Pildid tegi Heleene.

Heleene riisus samuti palju prahti kokku ning oli igapidi abiks. Lisaks tegeles ta loodusfotograafiaga. Tema tänased tabamused on siin.

P.S. Unustasin lisada, et päev algas muidugi sellega, et naabri lambad jalutasid vabalt kõikjal ringi. Püüdsin neid kolmel korral oma kodurajale suunata, kuid nad tegid ringe ja ma loobusin. Juttu on naabriga sellest olnud mitut puhku, kuid … jääb vist üle vaid oodata, millal esimesed meie istutatud söödavad libled on ära hammustatud.