Kasvuhoone müüritööd valmis

Alustan sellest, et värsked jäljed mullahunnikul annavad tunnistust hiljutisest lammaste visiidist. Piltidele ongi just jäänud kaks murekohta (seoses naabriga): pehkivad ja kasutuseta mesitarud, mis figureerivad paljudel-paljudel piltidel ning mida on terve piiri ulatuses ca 18tk … ja ringikondav lambakari, kes ilmselt sööks möödaminnes ära nii mõndagi, mida istutame. Aga istutada me kavatseme. Ja siis tekib meil probleem.

Nüüd kasvuhoone juurde. Müüritööd on valmis. Kavatsen veel kohtades, kus vundament eriti sügavale maasse ei kaevu, teda allääres külgedelt “betoonimütsakutega” toetada, kasta, kruusaga täita ja pind tasandada ning siis kasvuhoone peale tõsta. Enne viimast läheb siiski ka saepurukiht ja muld sisse, et oleks mugavam toimetada. Sellest täpsemalt juba edaspidi.