Kasvuhoone otsad said valmis

Pindalalt on otsad küll üsna väikesed, kuid nikerdamist on nendega üksjagu palju, sest tuleb mõõta, sobitada, lõigata, kinnitada, lisada hinged, lukud, klambrid, hermeetikuga sulgeda katte otsad (et putukad ja tolm ning kodenseerunud vesi sisse ei pääseks). Terve päev vihmasagarate passimist ja vihma- ning tuulevaheaegadel tegutsemist on garanteeritud.

Õhtu loojanguvalgus näitas, et päike tõesti loojub kasvuhoonesse. See tähendab, et koha valik on hästi õnnestunud.

Nüüd on jäänud veel vaid kinnitada katusepaanid, mida on neli ja mille kinnitamine peaks olema oluliselt lihtsam, kui oli otstega mässamine. Sisse tuleb kruvida 13×8=104 katusekruvi. Kas muld panna sisse enne või pärast katust, see sõltub ilmast ja ajalimiidist. Selge see, et küljelt mulda sisse visata on mugavam, kui uksest kärutada. Kuid ilm peab olema kuiv, et värske muld kohe läbi ei vettiks ja kokku ei vajuks, ning tuuletu, et katus paigaldamise ajal minema ei lendaks. Eks paistab, kas sellist ilma lähiajal üldse tuleb. Ettekasvatatud tomatitaimed on küll juba nii suured, et nendega enam oodata ei kannata.