Kasvuhoone sisetööd. Tomatid kohanevad

Katan Fibo plokid pealt terrassilauaga, et oleks mõnusam kastiäärel istudes taimedega toimetada ning on esteetilisem ka. Samas pole ka vastu ploki servi nõnda palju nügimist, sest teadupärast Fibo pole just kõige tugevam kivi. Lõikasin lauad valmis, puurisin kinnitusavad sisse, kuid ei kinnitanud veel, sest kuna lauad on niivõrd märjad, tahavad nad veidi kuivamist, et ei tõmbaks hiljem kuivades liitekohtadesse suuri vahesid sisse.

Ettekasvatatud tomatitaimed veedavad oma esimese öö oma tuttavates kastides katteloori all, et uute oludega kohaneda. Paari päeva pärast on muld kuivanud ja soojenenud ning siis on aeg nad kasvuhoonemulda ümber istutada. Tõime ka kurgid kohale, kuid need said jahedusest šoki ning vajusid longu. Polnud muud teha, kui nad linnakoju tagasi viia. Aga viimasel pildil on Naat, kelle Heleene istutas ning kes tunneb end kasvuhoones kindlasti väga hästi. 🙂

P.S. Homme on Männisalul väga tähtis päev. Lähemalt kirjutan homses postituses.