Männisalu 1. sünnipäev

Täpselt aastajagu päevi tagasi, 20. mail 2019. aastal, algas Männisalu lugu. Aasta jooksul on see paik üsna palju muutusi näinud. Päris suur areng on toimunud üldise heakorra osas. Kadunud on läbimatu võsatihnik ja künkaline maapind. Olemas on nii tee, vesi kui elekter. Kerkinud on esimene hoonegi (kasvuhoone). On tähelepanuväärne, et just täna, aasta hiljem, istutasime oma esimesed taimed: 35 tomatitaime, lisaks kurgid ja muu. Üllatusvisiidi tegid meile Heleene linnavanaema ja linnavanaisa ning nemadki tõid kingiks kaks puuistikut: õunapuu ja ploomipuu. Suur aitäh! Aastapäeva puhul oli meil istutustöö lõpus ka uhke sünnipäevalaud koos tordi ja ühe küünlaga, mille koos ära puhusime.

Kasvuhoonesse istutasime:

 • 11 Goldene Königin kollane
 • 6 oranz
 • 3 Tigerella
 • 11 Tolstoi
 • 2 Ralli
 • 1 Black Cherry
 • 1 Härjasüda
 • 5 kurki
 • 38 salatitaime
 • 3 kirju salatit
 • 3 tumepunast salatit
 • punane ja kollane paprika

Kasvuhoone sai lisaks taimedele ka moodsa kastmissüsteemi.

Milline see paik oli aasta eest, näed siin.