Kastmine ja veidi aiamaja vundamenti

Viimati tegelesin aiamaja vundamendiga seitse päeva tagasi ja täna panin vundamenti kaks plokki. Vahepealsel ajal tulid muud toimetused päevakorda, milleks peamiselt oli viljapuuaia istutamine. Ilmaolud olid ka väga kuumad ja ei soosinud vundamenditöid. Miks siis täna ainult kaks plokki? Sest kastsin kasvuhoonet ja kõiki muid peenraid, niitsin Miili juures, parandasin murutraktori niiduki korpust, mis vajas veidi õgvendamist ja reguleerimist, kinnitasin batuudi maa külge, vältisin kuumust ja parmude parvesid, puhkasin kuumusest, suplesin oma väikses tiigis.

Vundamenti on jäänud lisada veel 18 plokki, põhimõtteliselt on see kahe päeva töö. Siis tuleb veel veidi plokkide vahele täiteks kruusa lisada ja on vundament valmis ning võib hakata hoonet püstitama. Kas peaksin maha laotama geotekstiili, et vältida floora ja fauna pealetungi maja all? Hmm …