Lumetõrje. Elektritööd. Soe toit ja tee

Ilmateade lubab miinuskraade ja sulalumi ähvardab kivikõvaks külmuda. Kui siiani sõitsin oma neliveolisega lihtsalt tee sisse (laisk), siis koorikus lund mööda ei tahaks enam väga autot nühkida ja võtsin nõuks hooviteed lahti lükata. See oli siis sellel talvel teine kord lund sahata. Sahka mul tegelikult veel ei ole, hetkel ajan kühvliga läbi, kuigi jah, see on üsna tülikas, sest ta kipub pehmemates kohtades maasse sisse võtma.

Pumpasin kaevu ka tühjaks, et vesi vahetuks.

Lisasin ukse kõrvale, teisele poole siis, sisevalgustuse lüliti ja tööpinna juurde kuuluva 5-pesalise stepsli. Veidi aretasin ka kaablikarbikut, milles hakkab jooksma ja erinevatesse kohtadesse laiali hargnema viis elektrikaablit.

Aitab küll nendest külmadest pitsaviiludest ja termosekohvidest. Tervislik toitumine on tähtis. Täna soojendasin uunis riisikana hakk-kotletiga ja kõrvale jõin värskelt keedetud vaarika-granaatõuna rohelist teed. Toas oli esmakordselt sooja toidu ja tee hõngu.