Töötasapind liimitud. Vahtrapuust kauss

Võtsin kätte ja liimisin aiamaja kööginurga töötasapinna vahtraplangud üheks tervikuks kokku. Ilm on hetkel üsna külm ja temperatuur garaažis liimimistöid ei soosi, kuid soojemate ilmade saabumine ei pruugi olla väga lähedal. Seega, kütsin garaaži +10 kraadi soojaks ja liimitud nad said.

Vahtra toorplanku on nüüd üsna palju tallel ja sellest saab teha igasugu põnevaid asju. Vaher on võrreldes kuuse või männiga väga tihke ja kõva puit ning ideaalne cool’ide esemete valmistamiseks. Ühest planguotsast valmis selline kauss.

Kauss on viimistletud Osmo õlivahaga Top Oil ja sama tooni saab ka köögi töötasapind. See on spetsiaalne toiduga kokkupuuteks sobiv puiduimmutusvahend, mis on vetthülgav, toob välja puidu mustri ja annab talle kuldpruuni tooni: Õlivaha Osmo mööbel 3058 matt.