Viljapuude ja marjapõõsaste istutamine

Ilm pidas kuiva, tuul oli malbe, sooja oli piisavalt. Sellisel kaunil laupäeval saime oma viljapuuaias naabri lammaste poolt kahjustatud puud-põõsad uutega asendada.

Meie eelmisel aastal istutatud aiast ei jäänud palju alles. Asendamisele läks kaks kirsipuud, kaks ploomipuud, üks pirnipuu ja kolm õunapuud, lisaks kaks mustsõstart ja kaks punast sõstart. Vanast aiast jäi alles kaks õunapuud ja kaks tikripõõsast.

Heleene pildistas lilli ja aerutas paadiga tiigil. Grillil särises kanašašlõkk.

Tundub, et ka teine linnupesa on leidnud endale huvilise, sest juba kahel päeval olen näinud seal ühte linnukest istumas, kes minu lähenemise peale kõrgematele okstele peitu läheb. Sellel pesakastil on suurem ava ja ta sobib pesitsuspaigaks suurematele lindudele, kui seda on tihased.